Laboratorietests

Fødevareintolerance

ImuPro 270
Fødevareintolerancetest af 270 fødevarer og tilsætningsstoffer: kød, grøntsager, frugt, korn og mælk og dertil et stort antal krydderier, semiluksusvarer såsom te, kaffe og vin, samt fortykkelsesmidler og konserveringsmidler.
Pris 3.975,-

Prescreening
Der testes for 22 vigtige fødevarer. Denne test gør det muligt, på en billig måde, at vurdere, om det er meningsfuldt at foretage den store test på 270 emner. Prescreeningen kan inden for to uger opgraderes til den store test og prisen vil blive fratrukket denne.
Pris 575,-
 

Histaminintolerancetest

Testen måler aktiviteten af DAO enzymet, der er den vigtigste regulator af histamin. Blodet blandes med et stof svarende til histamin og nedbrydning af dette stof måles, baseret på radio immuno assay (RIA) metoden. Jo større mængde DAO i blodet, jo større er den mængde stof, der er nedbrudt. I øjeblikket er test resultatet kun tilgængelig på engelsk og tysk.
Pris 575,-
 

Afføringsprøve

Effektiv arbejdsredskab ved vedvarende mave-tarmproblemer. Vil give oplysninger om næringsstoffordøjelsen, niveauer af sunde tarmbakterier samt potentielle patogene bakteriearter, svampe og parasitter, smitsomme patogener m.m.
Prøven kan anbefales ved flere forskellige lidelser, så som gigt og muskelsmerter, kronisk træthedssyndrom, mave-tarmsygdomme, overbelastet lever, Colitis og Crohns, hudsygdomme m.m.
Testresultatet er på engelsk.
Pris 2.995,-

 

Hår- og negleanalyse

Test af 52 elementer, der giver et overblik over mineral- og tungmetalniveauer i kroppen. Håret er et inaktivt stof, der består af fiberproteiner og sporstoffer. Når håret vokser, trænger næringsstoffer og toksiske grundstoffer fra blodbanen ind i hårsækken. Mineraler og tungmetaller lejrer sig i håret, hvor de er fast bundet og forbliver uændret i det udvoksede hår.
Der testes bl.a. for aluminium, cadmium, bly og kviksølv.
Testresultatet er på engelsk.
Pris 1235,-
 

Laktoseintolerance gentest

Blodanalyse, der afdækker arvelig disponering, det vil sige primær laktasemangel. Testen kan udelukke eller bekræfte en arveligt betinget laktasemangel hos voksne.
Testresultatet er på engelsk eller tysk.
Pris 575,-