Pia Birk / Kunderne siger

Kunderne siger

Pia er et helt fantastisk menneske!
Jeg er blevet behandlet hos Pia flere gange og hver gang jeg går ind af døren kan jeg mærke roen falde over mig for jeg ved at når jeg går der fra føler jeg mig 10kg lettere.
Access bars har gjort meget for mig det har fået mig til at opdage mange ting og reflektere meget.
Nogle gange kan livet været svært men det ingen skab at bede om hjælp og vejledning.
Jeg har aldrig haft det bedre.
Annika Borgbjerg


I en presset periode i mit liv, hjalp Pia mig til at finde ro i min krop. Med hendes kærlige, ærlige og rolige måde at være på, udrettede hun mirakler for mig - hun fik mig tilbage på ret kurs.
Tak Pia - du er tit i mine tanke.
Karina Nør Goul


Rygestop. Varm positiv hypno & nåle behandling. Ret underholdende for Pia :)
Julia Kirstine Kortholm


Jeg aner ærlig talt ikke hvad du lavede ved mig i går, men i dag har jeg ingen nakke smerter og mine fødder som i flere måneder har gjort rigtig ondt er stort set smertefrie i dag. Tusind tak for en fantastisk behandling.
Diana Østergaard


Pia er et utroligt varmt menneske, som man føler sig tryg ved fra første øjeblik man er der. Hun snakker ikke bare en efter munden, men kan faktisk godt være lidt "skarp" på den gode måde.
Hendes hypnose, var for mig en øjenåbner, jeg har lidt af angst siden 12 års alderen, men har aldrig selv fundet frem til hvor den angst kom fra. Det hjalp Pia mig med.
Jeg følte mig som et nyt menneske første gang jeg gik derfra.
Jeg ser tingene mere klart.
Det er klart noget jeg vil anbefale til andre.
Virkelig en god og positiv oplevelse.
Tak
Kate Nielsen


Fik en body clearing for en måned siden nu og har stadig ingen hovedpine efter endt behandling. Havde ellers haft hovedpine i 14 dage :(
Så kan kun anbefale Pia
Malene Nielsen
 
 
Din hypnose af mig kommer til at betyde at jeg kan passe på mig selv resten af livet. Det ved jeg helt ind i min sjæl. Og at jeg har en ny grund følelse af at jeg er ret fantastisk uden at gøre andet end at trække vejret og gerne må sige nej tak til ting der gør mig ulykkelig.
R.
 
 
Igår var min kroniske tennisalbue ved at tage livet af mig. Jeg har i flere år døjet gevaldigt til trods for, at den er opereret to gange og med gode resultater.
Men den er blevet et spejl af min sjæl. Og min sjæl var altså i oprør igår!
Armen er kulminationen på flerårig stress. Og hvis jeg ikke plejer mig selv, så hvæser den gamle stress og flår i min arm. Det har jeg dog fattet.
Med en relativt simpel behandling forsvandt smerten i den del af min arm, som blev behandlet. Og det virker stadig nu et døgn senere. Det tog endda under ti minutter!
Det er simpelthen for skørt, Pia!
Du kan udrette noget ret umuligt.
Du får mine bedste anbefalinger.
/ Lone
 
 
Pia er virkelig den bedste. Kompetent, nærværende og empatisk ud over det sædvanlige. Og så giver hun dig virkelig nogle værktøjer, som faktisk virker!
Uffe Wolter Vilhelmsen