Behandlinger / Psykiske udfordringer

Psykisk førstehjælp

Jeg arbejder med flere forskellige teknikker, når du kommer til mig med en psykisk udfordring: Access Bars, hypnoterapi, samtale, mindfulness, åndedrætsøvelser m.m.
 
Du vil opleve virkningsfulde sessioner, hvor du undervejs lærer redskaber, du kan bruge i din hverdag.
 
Alle behandlinger starter med samtale for at finde ud af, hvilken kombination af metoder, der vil gavne dig mest lige nu.
 
Læs her om nogle af metoderne:
 

Hypnoterapi

Vores reaktionsmønstre er typisk grundlagt i vores barndom. For det meste er det oplevelser, der for en voksen vil virke betydningsløse, der er afgørende for, at vi senere oplever angst, er konfliktsky, føler os uelskede osv.

Hypnoterapi er en hurtig og effektiv måde at få hjælp til at hjælpe dig selv på. Ved at finde tilbage til den grundlæggende oplevelse, kan uhensigtsmæssige følelser bearbejdes og gives fri.

Det er ikke mig, der sørger for, at du kommer videre - det er dig selv.

Du er fuldt ud i stand til efterfølgende at huske en behandling, hvor der blandt andet bruges mindfullness og åndedrætsøvelser.
 
 

Access Bars

Access Bars - de fleste af mine kunder ved i starten ikke, hvad det er, så derfor får I lige en hurtig introduktion her.

Vi er allesammen blevet præget gennem vores opvækst.
Prægninger, givet til os af forældre, søskende, undervisere, venner, medier og fra en masse andre, inklusiv os selv: Lad nu mig, jeg ved bedre; Det kan du ikke finde ud af; Du er ikke god nok til det; Det lærer du aldrig; Du har ikke gjort dig fortjent til... osv.

Disse prægninger bevirker, at når du sætter dig et mål, så ligger du groft sagt vejen i samme øjeblik. Du kunne være gået 80 andre veje - men det gør du ikke, for du har lært, at der er ting, du ikke kan / må / bør / ikke har fortjent og en masse mere fra den skuffe.

Ved en bars behandling arbejdes der på disse prægninger. Du begynder at opdage nye veje; skyklapperne bliver mindre og mindre. Du tiltrækker andre ting; forstår at du kan mere, end du troede.

Selve behandlingen er energetisk: Der arbejdes med berøring af bestemte punkter på kraniet, hver med energien fra et specifikt område tilknyttet sig. Der arbejdes på prægninger inden for eksempelvis forhold til penge, krop, seksualitet, kontrol, sorg, glæde og evnen til at skabe relationer.

Der kan med fordel arbejdes på ting som:

Uhensigtsmæssige mønstre
For meget kontrol
Flinkeskole-tendenser
Overbevisninger
Gamle vaner
Stress
Angst
Smerter
Sorg
Negative tanker
Depressioner
ADHD og lign.

Access Bars er en meget spændende behandlingsform, der er til dig, der ønsker en personlig udvikling. Den er egentlig non-verbal, men min erfaring er, at du får større udbytte af den, når du får at vide, hvad det er, du reagerer mest på under behandlingen.