Behandlinger / Access Bars

Access Bars

Access Bars - de fleste af mine kunder ved i starten ikke, hvad det er, så derfor får I lige en hurtig introduktion her.

Vi er allesammen blevet præget gennem vores opvækst.
Prægninger, givet til os af forældre, søskende, undervisere, venner, medier og fra en masse andre, inklusiv os selv: Lad nu mig, jeg ved bedre; Det kan du ikke finde ud af; Du er ikke god nok til det; Det lærer du aldrig; Du har ikke gjort dig fortjent til... osv.

Disse prægninger bevirker, at når du sætter dig et mål, så ligger du groft sagt vejen i samme øjeblik. Du kunne være gået 80 andre veje - men det gør du ikke, for du har lært, at der er ting, du ikke kan / må / bør / ikke har fortjent og en masse mere fra den skuffe.

Ved en bars behandling arbejdes der på disse prægninger. Du begynder at opdage nye veje; skyklapperne bliver mindre og mindre. Du tiltrækker andre ting; forstår at du kan mere, end du troede.

Selve behandlingen er energetisk: Der arbejdes med berøring af bestemte punkter på kraniet, hver med energien fra et specifikt område tilknyttet sig. Der arbejdes på prægninger inden for eksempelvis forhold til penge, krop, seksualitet, kontrol, sorg, glæde og evnen til at skabe relationer.

Der kan med fordel arbejdes på ting som:

Uhensigtsmæssige mønstre
For meget kontrol
Flinkeskole-tendenser
Overbevisninger
Gamle vaner
Stress
Angst
Smerter
Sorg
Negative tanker
Depressioner
ADHD og lign.

Access Bars er en meget spændende behandlingsform, der er til dig, der ønsker en personlig udvikling. Den er egentlig non-verbal, men min erfaring er, at du får større udbytte af den, når du får at vide, hvad det er, du reagerer mest på under behandlingen.